Thursday, 20 August 2015

Cergas haji & Umrah

Dah habis bulan Syawal, menjelma pula Bulan Zulkaedah :).. maknanya.. nak dekat haji dah.. Bulan Zulhijjah. Orang Islam dah start tunaikan Rukun Islam ke 5, menunaikan HAJI..

Alhamdulillah bagi yang dah pernah jejakkan kaki ke Tanah Suci Mekah.. biasanya. orang Malaysia dapat pi haji bila umur dah meningkat. Mungkin sebab faktor kewangan dan masa.

Kos menunaikan Haji agak mahal juga.. jadi perlu la menabung dulu. RM11 ribu jugak kan tahun ni 2015. Kalau 2 tahun lepas rasanya kos tak sampai RM10 ribu pun.. jadi nak kumpul 5 angka ni kadangkala agak susah bagi sesetengah orang.. sebab tu ada yang dapat menunaikan haji bila umur dah meningkat.

Bila umur dah meningkat ni, tubuh pun tidak segagah orang muda. Jadi, ada 2 set supplement khas untuk umrah dan haji

SET 1---> set utama dan penting


  1. Performance Drink - membekalkan tenaga berpanjangan di kala cuaca panas dan keletihan, membantu badan menyimpan cecair supaya sentiasa cergas dan kuat.
  2. Ostematrix - membantu mengurangkan lenguh dan memberi kecergasan ketika beribadat
  3. Nutriferon - membantu melawan penyakit supaya badan sentiasa kuat dan sihat, mengurangkan simptom-simptom demam, selsema, alahan, sakit perut, mual dan sebagainya.
InsyaAllah, anda boleh hadiahkan kepada ibubapa yang menunaikan haji dan umrah. 

Kita hanya berusaha, Allah yang menyembuhkan :)

Berminat? hubungi saya sekarang 012-5299013 atau boleh order di SINI kemudia jangan lupa hubungi saya untuk dapatkan hadiah percuma dan cara makan ya!

Fiza, Shaklee Jitra

No comments:

Post a Comment

Any comment?